Upėtakio piršteliai sojų marinate
© Žurnalas "Mano namai"
Pagaminamas per: 30min
Įvertinimas:
4.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Sumaišykite marinatą.

Upėtakių filė supjaustykite 3 cm pločio gabaliukais ir pasmeikite ant kepsninės iešmų.

Apšlakstykite žuvį marinatu ir palaikykite jame 5 minutes.

Sumaišykite padažui skirtus produktus.

Kepkite kepsninėje iš abiejų pusių maždaug po 3 minutes.

Patiekite su žaliosiomis citrinomis, virtais ryžiais ir daržovėmis.

Šventiniam stalui: Šventiniai pietūs
Paruošimo būdas: Grilis/laužas
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai