© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per: 20min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Sumaišykite miltus ir Schwartz prieskonių mišinį žuviai. Mišinyje apvoliokite žuvį, kad gausiai priliptų prie abiejų žuvies pusių.

Išvirkite bulves.

Įkaitinkite griliaus keptuvę ir apkepkite porus, apšlakstykite aliejumi, už 5 minučių apverskite porus ir padarykite žuviai vietos keptuvėje.

Žuvį skrudinkite 5 min, apverskite ir kepkite dar 5 min.

Ištirpinkite sviestą ir juo apšlakstykite žuvį.

Tinka: Iškylai
Šventiniam stalui: Šventiniai pietūs
Paruošimo būdas: Grilis/laužas Kepti keptuvėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai