Upėtakio filė su porais

© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per:
20min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Sumaišykite miltus ir Schwartz prieskonių mišinį žuviai. Mišinyje apvoliokite žuvį, kad gausiai priliptų prie abiejų žuvies pusių.

Išvirkite bulves.

Įkaitinkite griliaus keptuvę ir apkepkite porus, apšlakstykite aliejumi, už 5 minučių apverskite porus ir padarykite žuviai vietos keptuvėje.

Žuvį skrudinkite 5 min, apverskite ir kepkite dar 5 min.

Ištirpinkite sviestą ir juo apšlakstykite žuvį.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

4 šaukštelis Schwartz prieskonių mišinys žuviai
600 g Upėtakių filė
2 šaukštas Miltai
450 g Bulvės
450 g Porai
3 šaukštas Alyvuogių aliejus
25 g Sviestas
1 vnt. Citrinos
Porcijos: 4
Sudėtingumas :