Uogų pudingas su baziliku

Gaivus uogų ir baziliko derinys...
© Shutterstock nuotr.
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Paruoškite padažą: uogas ir cukrų sudėkite į smulkintuvą ir sutrinkite iki vientisos masės. Perkoškite per sietelį.

Pagaminkite pudingą: uogas ir braškes sudėkite į dubenį ir pabarstykite cukrumi (pagal skonį). Įmaišykite baziliką. Patepkite aliejumi ir plėvele išklokite 4 pudingų formeles.

Iš duonos riekių išpjaukite keturis formelių dugno dydžio apskritimus ir papildomų stačiakampių formelių sienelėms padengti. Vieną pusę pamirkykite į padažą ir sudėkite į formeles (padažu į dugną ir sieneles).

Į vidų dėkite uogų ir braškių mišinio, paspauskite, apdenkite duonos riekele. Prieš patiekdami palaikykite šaldytuve bent 30 min.

Atsargiai išverskite pudingus į lėkštes, pašlakstykite padažu, papuoškite uogomis ir baziliko lapeliu, pabarstykite cukraus pudra ir patiekite.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

Padažui:
150 g Įvairios uogos
2 šaukštas Cukrus
Pudingui:
150 g Įvairios uogos
sauja Braškės
3 šaukštas Cukrus
žiupsnelis Bazilikai
1 šaukštelis Aliejus
12 riekelě Balta duona
Papuošimui:
sauja Braškės
sauja Gervuogės
sauja Raudonieji serbentai
žiupsnelis Bazilikai
šaukštas Cukraus pudra
Sudėtingumas :