© Shutterstock nuotr.
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:

Gaminimas

Į smulkintuvą suberkite gabalėliais supjaustytą raudonąją papriką, svogūną bei petražoles. Supilkite majonezą, kečupą bei citrinų sultis ir viską susmulkinkite iki vientisos masės. Pagardinkite pipirais ir druska. Esant būtinybei įpilkite iki poros šaukštų virinto vandens, kad gautumėte norimą konsistenciją.

Paruošimo būdas: Be puodo/keptuvės
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai