© Shutterstock nuotr.
Įvertinimas:
3.5000 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:

Gaminimas

Susmulkintus svogūnus ir česnakus įkaitintame aliejuje troškinkite, kol jie taps permatomi. Sukrėskite maltą mėsą ir ją apkepinkite.

Po kurio laiko įdėkite kubeliais supjaustytą papriką ir pakepinkite dar
kelias minutes.

Viską sudėkite į puodą, suberkite smulkintus pomidorus ir prieskonius, supilkite pomidorų pastą, alų, kavą. Viską gerai išmaišykite ir troškinkite ant silpnos ugnies 50 minučių.

Patiekite su virtais ryžiais ar bulvėmis.

Šventiniam stalui: Šventiniai pietūs
Paruošimo būdas: Troškinti
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai