Ugninis maltos mėsos troškinys

Jei vietoj maltų aitriųjų paprikų įdėsite šviežių – patiekalui suteiksite dar daugiau aštrumo.
© Shutterstock nuotr.
Recepto kilmė:
Meksikos virtuvė
Įvertinimas:
3.5000 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Susmulkintus svogūnus ir česnakus įkaitintame aliejuje troškinkite, kol jie taps permatomi. Sukrėskite maltą mėsą ir ją apkepinkite.

Po kurio laiko įdėkite kubeliais supjaustytą papriką ir pakepinkite dar
kelias minutes.

Viską sudėkite į puodą, suberkite smulkintus pomidorus ir prieskonius, supilkite pomidorų pastą, alų, kavą. Viską gerai išmaišykite ir troškinkite ant silpnos ugnies 50 minučių.

Patiekite su virtais ryžiais ar bulvėmis.

Žurnalas
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

1 kg Malta mėsa
2 vnt. Svogūnai
3 skiltelė Česnakai
2 šaukštas Aliejus
3 vnt. Saldžiosios paprikos
3 šaukštas Pomidorų pasta
2 vnt. Pomidorai
1/2 stiklinė Alus tamsus
1/2 stiklinė Kava stipri
1 šaukštelis Aitriosios paprikos milteliai
1 šaukštelis Džiovintos saldžiosios paprikos
2 šaukštelis Druska
2 šaukštelis Raudonėliai
Sudėtingumas :