© Shutterstock nuotr.
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Gaminimas:

Ryžius užpilkite 3 stiklinėmis šalto vandens, kai užvirs, įberkite druskos, sumažinkite liepsną ir virkite 20 – 25 min.

Kiaušinį išplakite, paskui plakdami supilkite jogurtą, stiklinę vandens, suberkite miltus. Į mišinį įpilkite šiek tiek ryžių nuoviro, išmaišykite galiausiai sudėkite ryžius su puse nuoviro ir išmaišykite.

Masę iš dubens supilkite į puodą su ryžiais. Kai užvirs, iš karto nukaiskite. Įpilkite aliejaus, suberkite mėtas, įberkite druskos ir pipirų. Uždenkite puodą ir palikite pastovėti 5 min. Patiekite su žalumynais ir paplotėliais.

Tinka: Vegetarams
Paruošimo būdas: Be puodo/keptuvės
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Šaltą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai