© Shutterstock nuotr.
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Gaminimas:

Pupeles pamerkiame iš vakaro ir išverdame.

Nupjauname pomidorų viršūnes ir išskobiame vidų.

Svogūnų laiškus ir česnaką smulkiai sukapojam, sumaišome su tunu ir pupelėmis, pagardinam druska, pipirais ir citrinų sultimis bei alyvuogių aliejumi. Prikemšam pomidorus ir patiekiame su skrudintos duonos riekele.

Šventiniam stalui: Vakarėlis
Paruošimo būdas: Be puodo/keptuvės
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Šaltą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai