Tunų ir avokadų mišrainė
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 20min
Įvertinimas:
2.7500 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Jei norėsite mišrainę patiekti avokadų puselėse, avokadus ne nulupkite, bet išskobkite. Avokadų minkštimą smulkiai supjaustykite.

Obuolį nulupkite, išimkite sėklas ir smulkiai supjaustykite.

Migdolų drožles šiek tiek paskrudinkite sausoje keptuvėje (pakaks minutę-dvi).

Svogūną smulkiai supjaustykite.

Tuną nusunkite.

Viską sudėkite į vieną dubenį, užspauskite citrinos slčių, įberkite pipirų, įdėkite majonezo ir gerai išmaišykite.

Tinka: Gurmanams
Šventiniam stalui: Šventiniai pietūs
Paruošimo būdas: Be puodo/keptuvės
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Šaltą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai