© Shutterstock nuotr.
Įvertinimas:
5.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Gaminimas:

Bulves išvirkite pasūdytame vandenyje ir sugrūskite. Įmaišykite nusunktą tuną, česnakus, kiaušinį, petražoles, druską ir pipirus. Išmaišykite, uždenkite ir valandą palaikykite šaldytuve.

Keptuvėje įkaitinkite aliejų. Iš bulvių ir tuno masės suformuokite mažus kotletukus, apvoliokite džiūvėsėliuose ir apkepkite iš abiejų pusių. Išimkite ir nusausinkite ant popierinio rankšluosčio. Pašlakstykite citrinos sultimis ir patiekite.

Paruošimo būdas: Kepti keptuvėje
Mėgautis per: Pietūs
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai

Ingredientai

225 g Bulvės
185 g Tunas aliejuje
1 skiltelė Česnakai
1 vnt. Kiaušiniai
sauja Petražolės
pagal skonį Druska
pagal skonį pipirai
2 šaukštas Alyvuogių aliejus
100 g Malti džiūvėsėliai
šaukštas Citrinų sultys