Trupininiai pyragėliai su uogomis

Skanūs pyragėliai, kuriuos pamėgs visa šeima!
© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per:
25min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Riešutus pamirkykite kelias valandas. Sviestą sukapokite gabalėliais, sumaišykite su miltais ir cukrumi. Suberkite riešutus, gerai išmaišykite.

Obuolius nulupkite, išimkite sėkleles, supjaustykite kubeliais. Serbentus nuskabykite nuo šakelių. Nuo apelsino nutarkuokite žievelę, iš minkštimo išspauskite sultis. Visus komponentus sumaišykite, įberkite cukraus, išmaišykite.

Kepimo formeles patepkite sviestu, įdėkite uogų ir obuolių masės, ant viršaus užberkite miltų masės trupinių. Kepkite 200 laipsnių orkaitėje 25 min.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

Tešlai:
100 g Miltai
100 g Cukrus
100 g Sviestas
100 g Graikiniai riešutai
Įdarui:
3 vnt. Obuoliai
500 g Raudonieji serbentai
1 vnt. Apelsinai
100 g Cukrus
Porcijos: 4
Sudėtingumas :