Troškinys „Visko po saują“

Autorius: Niveta Kačytė
© Asmeninio archyvo nuotr.
Pagaminamas per:
60min
Įvertinimas:
2.3333 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Iškepti faršą su svogūnu.

Atskirai beveik išvirti bulves, pupeles ir morkas. Tada viską sudėti į troškintuvą (pasilikti tik petražolių papuošimui), įpilti šiek tiek vandens ir iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje troškinti 15-20 min. – kol baigs virti bulvės, morkos, suminkštės pupelės.

Troškinimo trukmė priklausys nuo to, kaip ilgai bus virtos pupelės, bulvės ir morkos. Ir kokio dydžio supjaustytos pastarosios virs.

Troškinį lėkštėje papuošti petražole, krapais. Įdėti grietinės. Skanaus!

P.S. valgant karštą, atsargiai su alyvuogėmis – jose gali būti karšto sultinio.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą