Troškintos vištų blauzdelės su kardamonu
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 70min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Morkas supjaustykite griežinėliais.

Stipriai pasūdytame (2 šaukšteliai druskos) vandenyje 15 minučių apvirkite blauzdeles su morkomis.

Nupilkite vandenį ir gerai nuvarvinkite.

Sudėkite blauzdeles ir morkas į sviestu išteptą kepimo indą.

Pabarstykite tarkuotu muskatu, suberkite kardamono grūdelius ir užpilkite grietinėle.

Uždenkite dangčiu arba kepimo folija.

Kepkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 50 minučių.

Patiekite su orkaitėje keptomis, apskrudusiomis bulvėmis.

Tinka: Gurmanams
Šventiniam stalui: Kalėdinis stalas , Šventiniai pietūs
Paruošimo būdas: Kepti orkaitėje Virti
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai