© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per: 60min
Įvertinimas:
5.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Šamo filė įtrinkite žuvies prieskoniais, apšlakstykite citrinos sultimis ir garstyčiomis, marinuokite 10–15 minučių.

Suvyniokite filė kiekvieno suktinuko viduryje palikdami paprikos gabalėlį.

Supjaustykite svogūną, sutarkuokite morkas, įdėkite smulkinto česnako. Viską 5 minutes kepinkite keptuvėje, įspauskite citrinos sulčių.

Suberkite masę į kepimo indą. Sudėkite šamo suktinukus, apibarstykite sezamų sėklomis. Kepkite apie 40 minučių orkaitėje, įkaitintoje iki 200 laipsnių.

Kol suktinukai troškinami, galite paruošti salotas iš vyšninių pomidorų, špinatų, gražgarsčių, graikinių riešutų ir brinzos. Visas sudedamąsias dalis apšlakstykite alyvuogių aliejumi ir citrinos sultimis.

Tinka: Vegetarams
Šventiniam stalui: Kūčių stalas
Paruošimo būdas: Kepti orkaitėje Sūdyti
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai