Troškinti kopūstai su dešrelėmis
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 40min
Įvertinimas:
3.7273 11
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Kopūstą supjaustykite kuo plonesniais griežinėliais, juos supjaustykite juostelėmis.

Kopūstus sudėkite į puodą, įpilkite vandens taip, kad neapsemtų, bet matytųsi. Įpilkite šlakelį šviežiai spaustų citrinos sulčių. Įberkite cukraus, druskos, įdėkite lauro lapų.

Uždenkite ir troškinkite ant mažos ugnies apie 10 minučių.

Svogūnus smulkiai supjaustykite. Dėkite į keptuvę su sviestu ir kepkite kol ims gražiai geltonuoti.

Įberkite miltų, išmaišykite, įdėkite pomidorų tyrės, išmaišykite ir įpilkite sultinio. Virkite kelias minutes.

Svogūnus supilkite ant kopūstų, išmaišykite, suberkite stambesniais griežinėliais pjaustytas dėšreles ir troškinkite dar 20 minučių.

Paruošimo būdas: Kepti keptuvėje Troškinti
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai