© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per: 3000min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Vištą supjaustykite gabalais, įtrinkite druska ir pipirais ir dėkite į riebalais išteptą troškinimo indą su dangčiu. Šalia suberkite susmulkintus svogūnus, nuluptus ir supjaustytus pomidorus, imbierą, česnaką ir lauro lapų. Įpilkite truputį vandens (maždaug 2 cm nuo dugno), puodą uždenkite ir kiškite į orkaitę.

Po 40 min orkaitę išjunkite, bet puodą dar palikite bent dešimčiai minučių.

Patiekite su virtais ryžiais.

Šventiniam stalui: Šventiniai pietūs , Vakarėlis
Paruošimo būdas: Kepti orkaitėje Troškinti
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai