Troškinta vištiena prancūziškai
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 70min
Įvertinimas:
5.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Keptuvėje ant didesnės ugnies apkepkite vištų blauzdeles taip, kad apskrustų iš abiejų pusių (iškepti neturi, turi apskrusti).

Sudėkite blauzdeles į troškinimo puodą ar indą.

Į tarpelius sudėkite vyšninius pomidorus, nuluptas česnako skilteles.

Pabarstykite druska, pipirais, čiobreliais, šalavijais ir rozmarinais.

Užpilkite sultiniu, įpilkite vyno, uždenkite ir troškinkite iki 220 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 50 minučių.

Tinka: Gurmanams
Šventiniam stalui: Šventiniai pietūs
Paruošimo būdas: Kepti keptuvėje Troškinti
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai