Troškinta vištiena
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 70min
Įvertinimas:
3.6667 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Vištų ketvirčius perpjaukite per pusę ir įtrinkite išspaustu česnaku, druska ir pipirais. Apkepkite svieste, kol gražiai paskrus iš abiejų pusių.

Suberkite pjaustytas morkas, svogūnus, pievagrybius, įpilkite sultinio, raudono vyno ir uždenkite dangčiu.

Suberkite rozmarinus ir čiobrelius.

Troškinkite ant mažos ugnies apie 40 minučių.

Tinka: Gurmanams
Šventiniam stalui: Kalėdinis stalas , Šventiniai pietūs
Paruošimo būdas: Kepti keptuvėje Troškinti
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai