Troškinta višta su vaisiais

© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per:
120min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Vištą įtrinkite druska, maltais pipirais, česnaku ir palikite pasimarinuoti valandai.

Džiovintas slyvas ir razinas gerai nuplaukite ir užplikykite verdančiu vandeniu. Padėkite į šalį - kol višta iškeps, jos bus gatavos.

Vištą dėkite į keptuvą, užpilkite ištirpintu sviestu ir apdėliokite supjaustytomis morkomis bei svogūnais, uždenkite ir dėkite į įkaitintą orkaitę maždaug valandai.

Kol kepa višta, išvirkite birius ryžius ir pagaminkite padažą.

Padažui miltus pakepinkite svieste, atskieskite pienu, pagardinkite druska, raudonaisiais pipirais ir trumpai pavirinama.

Prieš patiekiant vištą supjaustykite. Aplink sudėkite ryžius, slyvas bei razinas ir užpilkite karštu padažu.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

Vištai:
1 vnt. Višta
100 g Sviestas
4 vnt. Morkos
1 vnt. Svogūnai
pagal skonį Pipirai
1 stiklinė Ryžiai
150 g Džiovintos slyvos
150 g Razinos
1 žiupsnelis Druska
Padažui:
2 šaukštas Sviestas
1 šaukštas Miltai
1 stiklinė Pienas
pagal skonį Raudonieji pipirai
pagal skonį Druska
Porcijos: 6
Sudėtingumas :