© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per: 120min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Vištą įtrinkite druska, maltais pipirais, česnaku ir palikite pasimarinuoti valandai.

Džiovintas slyvas ir razinas gerai nuplaukite ir užplikykite verdančiu vandeniu. Padėkite į šalį - kol višta iškeps, jos bus gatavos.

Vištą dėkite į keptuvą, užpilkite ištirpintu sviestu ir apdėliokite supjaustytomis morkomis bei svogūnais, uždenkite ir dėkite į įkaitintą orkaitę maždaug valandai.

Kol kepa višta, išvirkite birius ryžius ir pagaminkite padažą.

Padažui miltus pakepinkite svieste, atskieskite pienu, pagardinkite druska, raudonaisiais pipirais ir trumpai pavirinama.

Prieš patiekiant vištą supjaustykite. Aplink sudėkite ryžius, slyvas bei razinas ir užpilkite karštu padažu.

Paruošimo būdas: Kepti orkaitėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai