© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per: 90min
Įvertinimas:
3.6000 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:

Gaminimas

Mėsa išverdama prieskoninių daržovių sultinyje, supjaustoma gabaliukais ir užpilama ištroškintais sultinyje šviežiais ar džiovintais baravykais, su pakepintais svieste svogūnais, miltais. Paskaninama grietine.

Patiekiama su virtomis bulvėmis ar bulvių koše.

Šventiniam stalui: Šventiniai pietūs
Paruošimo būdas: Troškinti Virti
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai