Troškinta jautiena su baravykais

 (1)
© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per:
90min
Įvertinimas:
3.6000 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Mėsa išverdama prieskoninių daržovių sultinyje, supjaustoma gabaliukais ir užpilama ištroškintais sultinyje šviežiais ar džiovintais baravykais, su pakepintais svieste svogūnais, miltais. Paskaninama grietine.

Patiekiama su virtomis bulvėmis ar bulvių koše.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

1 kg Jautiena
6 vnt. Džiovinti baravykai
3 vnt. Svogūnai
1 šaukštelis Miltai
40 g Sviestas
1/2 stiklinė Grietinė
pagal skonį Prieskoniai
pagal skonį Prieskoninės daržovės
pagal skonį Druska
1/2 stiklinė Sultinys
Sudėtingumas :