© Organizatorių archyvas
Įvertinimas:
1.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:

Gaminimas

Šiek tiek apkepame šoninę ir ant tų pačių taukų kepame kepenėles. Svarbu nepamiršti įdėti druskos.

Padažui į keptuvę įpilame cukraus, balzaminio acto, įpilame vyno bei įdedam čiobrelių. Padaže apkepame kriaušes.

Viską patiekiame ant forminės duonelės su sviestuku.

Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Šaltą
skonis

Naujausi recepetai

Ingredientai

10 vnt. Apelsinai
100 ml Baltojo vyno actas
50 ml Balzaminis actas
3 vnt. Kriaušės
100 g Cukrus
500 g Triušienos kepenėlės
10 riekelė Šaltai rūkyta šoninė
žiupsnelis Čiobreliai švieži
200 g Miltai
100 g Sviestas
žiupsnelis Druska
4 riekelė Duona skrudinimui
Papuošimui
3 vnt. Vyšniniai pomidoriukai
sauja Spanguolės
sauja Rukolos salotos