© Asmeninio archyvo nuotr.
Pagaminamas per: 120min
Įvertinimas:
4.0000 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Triušį sukapoti ir įdėti į puodą, užpilti vandeniu, įdėti druskos, pipirų ir virti 30 minučių.

Nuskusti bulves, perpjauti į keletą dalių ir taip pat užvirti su druska. Kol verda triušelis bei bulvės, galima pasiruošti daržoves. Supjaustyti morkas ritinėliais, svogūnus kvadratėliais, česnako galvutes tiesiog sutraiškyti peiliu. Viską kepinti ant aliejaus su šiek tiek druskos, cukraus, pipirų.

Kol kepa pirmosios daržovės, galima susipjaustyti likusias: paprikas, pomidorus. Kai jau nebeturite ką veikti, užpilkite puoduką triušio sultinio ant keptuvėje kepamų morkų, svogūnų ir česnako.

Likusią dalį sultinio nupilti (jo prireiks dar vėliau). Ant triušio uždėti paprikas, pomidorus, uždengti ir palikti. Į keptuvę su sultiniu ir svogūnu įdėti šaukštą garstyčių, rozmariną, baziliką, konservuotas šparagines pupeles ir pusę stiklinės kokosų pieno (rozmarinas, bazilikas pagal skonį).

Viską patroškinti dar 5 minutes ir tada užpilti ant triušio su paprika bei pomidorais. Jei trūksta drėgmės (neapsėmė triušio skysčiai), tuomet papildomai užpilti sultinio (man prireikė dar 2 stiklinių). Uždengti ir virti ant mažos ugnies apie valandą (nepamirškit vis patikrinti, pamaišyti).

Išvirusias bulves sudėti į troškinį ir dar troškinti apie valandą. Nuspręsti, ar gana jau troškinti, teks patiems, kai bemaišant pamatysite, kad triušio mėsa gražiai nusineria nuo kaulų ir skysčio pakankamai daug nugaravo.

Pabarstykite šviežiais krapais ir skanaukite!

Paruošimo būdas: Kepti keptuvėje Troškinti Virti
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai