© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per: 90min
Įvertinimas:
2.0000 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Triušieną supjaustykite gabalais, pabarstykite druska ir prieskoniais, sudėkite į puodą ir užpilkite verdančiu vandeniu, kad tik apsemtų. Užvirus sudėkite susmulkintas prieskonines daržoves, sviestą ir virkite, kol mėsa suminkštės. Baigiant virti pagardinkite grietine.

Padažui svieste pakepinkite miltus, į juos pastoviai maišant supilkite sultinį, grietinėlę, pagardinkite prieskoniais ir druska. Pavirkite ant mažos ugnies nuolat maišydami 5 minutes.

Patiekite su bulvių koše ir šviežių daržovių salotomis.

Paruošimo būdas: Troškinti
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai