Triušiena su baltu padažu

 (2)
© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per:
90min
Įvertinimas:
3.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Triušieną supjaustykite gabalais, pabarstykite druska ir prieskoniais, sudėkite į puodą ir užpilkite verdančiu vandeniu, kad tik apsemtų. Užvirus sudėkite susmulkintas prieskonines daržoves, sviestą ir virkite, kol mėsa suminkštės. Baigiant virti pagardinkite grietine.

Padažui svieste pakepinkite miltus, į juos pastoviai maišant supilkite sultinį, grietinėlę, pagardinkite prieskoniais ir druska. Pavirkite ant mažos ugnies nuolat maišydami 5 minutes.

Patiekite su bulvių koše ir šviežių daržovių salotomis.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

Triušienai:
1 kg Triušiena
pagal skonį Prieskoniai
pagal skonį Prieskoninės daržovės
pagal skonį Druska
20 g Sviestas
2 šaukštas Grietinė
Padažui:
20 g Sviestas
1 šaukštas Miltai
1 stiklinė Sultinys
1/2 stiklinė Grietinėlė
pagal skonį Prieskoniai
pagal skonį Druska
Porcijos: 4
Sudėtingumas :