Trisluoksnis šokoladinis varškės tortas

 (2)
© Shutterstock nuotr.
Įvertinimas:
3.4615 13
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Sausainius sutrupinkite, suberkite cinamoną, sudėkite sviestą ir kruopščiai išmaišykite.

Formos su nuimamais kraštais dugną išklokite folija, patepkite sviestu. Sudėkite sausainių masę, tvirtai paspauskite. 20-iai minučių įdėkite formą į šaldytuvą.

Pertepimui užpilkite želatiną vandeniu, tegu pabrinksta. Tada ištirpinkite įstatę į indą su karštu vandeniu. paskui palikite atvėsti. Pertrinkite varškę, maišydami supilkite pieną, suberkite cukraus pudrą.

Padalinkite šią masę į tris dalis, kiekvieną įdėkite į atskirą indą. Į vieną dalį supilkite ištirpintą baltąjį šokoladą, į kitą – pieninį, į trečią – juodąjį. Į kiekvieną dalį įpilkite po trečdalį želatinos ir išmaišykite.

Grietinėlę išplakite, supilkite į šokolado ir varškės masę, išmaišykite.

Masę su baltuoju šokoladu sudėkite į formą ant sausainių pagrindo. Tada uždėkite sluoksnį iš pieninio šokolado, galiausiai – sluoksnį iš juodojo šokolado. Tortą pastatykite 3-ims valandoms į šaldytuvą, kad sustingtų.

Paskui apliekite šokoladą plakta grietinėle, apibarstykite šokolado drožlėmis ir cukraus pudra.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

Pagrindui:
125 g Šokoladiniai sausainiai
0,5 šaukštelis Cinamonas
60 g Sviestas
Pertepimui:
2 šaukštas Želatina
0,25 stiklinė Vanduo
380 g Varškė
0,5 stiklinė Pienas
0,5 stiklinė Cukraus pudra
60 g Baltasis šokoladas
60 g Pieniškas šokoladas
60 g Juodasis šokoladas
1 stiklinė Grietinėlė
Papuošimui:
200 g Grietinėlė
200 g Šokoladas
pagal skonį Cukraus pudra
Sudėtingumas :