© Shutterstock nuotr.
Įvertinimas:
3.4615 13
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:

Gaminimas

Sausainius sutrupinkite, suberkite cinamoną, sudėkite sviestą ir kruopščiai išmaišykite.

Formos su nuimamais kraštais dugną išklokite folija, patepkite sviestu. Sudėkite sausainių masę, tvirtai paspauskite. 20-iai minučių įdėkite formą į šaldytuvą.

Pertepimui užpilkite želatiną vandeniu, tegu pabrinksta. Tada ištirpinkite įstatę į indą su karštu vandeniu. paskui palikite atvėsti. Pertrinkite varškę, maišydami supilkite pieną, suberkite cukraus pudrą.

Padalinkite šią masę į tris dalis, kiekvieną įdėkite į atskirą indą. Į vieną dalį supilkite ištirpintą baltąjį šokoladą, į kitą – pieninį, į trečią – juodąjį. Į kiekvieną dalį įpilkite po trečdalį želatinos ir išmaišykite.

Grietinėlę išplakite, supilkite į šokolado ir varškės masę, išmaišykite.

Masę su baltuoju šokoladu sudėkite į formą ant sausainių pagrindo. Tada uždėkite sluoksnį iš pieninio šokolado, galiausiai – sluoksnį iš juodojo šokolado. Tortą pastatykite 3-ims valandoms į šaldytuvą, kad sustingtų.

Paskui apliekite šokoladą plakta grietinėle, apibarstykite šokolado drožlėmis ir cukraus pudra.

Šventiniam stalui: Šventiniai pietūs
Paruošimo būdas: Be puodo/keptuvės
Mėgautis per: Pietūs Pusryčiai Vakarienė
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai