Trinta vištienos sriuba
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 45min
Įvertinimas:
2.6667 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Vištienos filė, pievagrybius ir poro stiebą susmulkinkite.

Puode išlydykite sviestą ir porą minučių ant mažos ugnies kepkite išspaustus česnakus.

Sudėkite vištieną, porą, pievagrybius ir nusunktus kukurūzus. Apkepkite, įpilkite 100 ml vandens ir uždengus troškinkite ant mažos ugnies apie 10 minučių.

Suberkite prieskonius ir sutrinkite elektriniu smulkintuvu.

Įpilkite dar 350 ml vandens ir užvirkite.

Virkite ant mažos ugnies dar 10 minučių.

Įpilkite grietinėlės, išmaišykite, užvirkite ir galite patiekti.

Paruošimo būdas: Virti
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai