© Santa Maria nuotr.
Pagaminamas per: 40min
Įvertinimas:
2.6000 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Įkaitinkite puode aliejų ir sudėkite svogūną. Apkepkite, kol gražiai pagels.

Supilkite į puodą trintus pomidorus, CHUNKY SALSA padažą ir kaitinkite, kol užvirs. Įpilkite kokosų pieno, sojų padažo ir įberkite cukraus.

Sumažinkite ugnį ir palengva virkite, retkarčiais pamaišydami.

Prieš patiekdami, įdėkite krevečių ir papuoškite susmulkintu imbieru.

Šventiniam stalui: Šventiniai pietūs
Paruošimo būdas: Virti
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Recepto kilmė: Meksikos virtuvė

Naujausi recepetai