© Shutterstock nuotr.
Įvertinimas:
4.4167 12
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Gaminimas:

Poro baltąją dalį nuplaukite ir supjaustykite. Bulves nuplaukite, nuskuskite ir supjaustykite kubeliais. Česnaką nulupkite ir smulkiai supjaustykite.

Puode įkaitinkite aliejų, sudėkite porus, suberkite česnaką, pakepinkite. Tuomet suberkite bulvių gabalėlius. Išmaišykite.

Špinatus nuplaukite ir nusausinkite. Į puodą supilkite daržovių sultinį, leiskite užvirti, tada sudėkite špinatus, bulves ir kepintus porus. Virkite, kol bulvės suminkštės.

Tuomet viską sutrinkite trintuvu, pagal skonį pagardinkite druska bei pipirais. Supilkite grietinėlę, gerai išmaišykite. Sriubą išpilstykite į dubenėlius ir papuoškite žaliąja poro dalimi.

1 porcijoje – 150 kalorijų

Paruošimo būdas: Virti
Mėgautis per: Pietūs
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai