Trinta pievagrybių sriuba su sūriu

 (7)
Trinta pievagrybių sriuba su sūriu
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
30min
Įvertinimas:
4.4000 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Puode įkaitinkite sviestą ir jame ant mažos ugnies pakepinkite smulkiai supjaustytus svogūnus.

Kai svogūnai gražiai pagels, suberkite pjaustytus pievagrybius ir kelias minutes juo apkepkite.

Supilkite vištienos sultinį ir palaukite kol užvirs.

Virkite ant silpnos ugnies apie 10 minučių.

Elektriniu trintuvu sutrinkite pievagrybius ir svogūnus.

Įdėkite lydyto sūrelio ir įpilkite grietinėlės. Palaukite, kol užvirs.

Pagardinkite druska ir druska.

Prieš patiekiant į lėkštes įberkite po kelis gabalėlius sūrio su mėlynuoju pelėsiu ir užpilkite sriubos. Papuoškite svieste apkeptomis pievagrybių riekelėmis ir šalavijo šakele.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

1 vnt. Svogūnai
400 g Pievagrybiai
1,5 l Vištienos sultinys
100 ml Grietinėlė
4 šaukštas Lydytas sūrelis
pagal skonį Druska
pagal skonį Pipirai
50 g Sūris su mėlynuoju pelėsiu
Porcijos: 4
Sudėtingumas :