Trinta pievagrybių sriuba su sūriu
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 30min
Įvertinimas:
4.3182 22
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Puode įkaitinkite sviestą ir jame ant mažos ugnies pakepinkite smulkiai supjaustytus svogūnus.

Kai svogūnai gražiai pagels, suberkite pjaustytus pievagrybius ir kelias minutes juo apkepkite.

Supilkite vištienos sultinį ir palaukite kol užvirs.

Virkite ant silpnos ugnies apie 10 minučių.

Elektriniu trintuvu sutrinkite pievagrybius ir svogūnus.

Įdėkite lydyto sūrelio ir įpilkite grietinėlės. Palaukite, kol užvirs.

Pagardinkite druska ir druska.

Prieš patiekiant į lėkštes įberkite po kelis gabalėlius sūrio su mėlynuoju pelėsiu ir užpilkite sriubos. Papuoškite svieste apkeptomis pievagrybių riekelėmis ir šalavijo šakele.

Šventiniam stalui: Šventiniai pietūs
Paruošimo būdas: Virti
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
|Populiariausi straipsniai ir video

Naujausi recepetai