Morkų sriuba
© Shutterstock nuotr.
Įvertinimas:
2.5000 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Morkas nuskuskite ir supjaustykite griežinėliais. Puode ištirpinkite sviestą ir jame kelias minutes apkepinkite morkas. Supilkite sultinį.

Virkite tol, kol morkos suminkštės (15–20 minučių). Viską sutrinkite trintuvu. Įberkite sutrupinto pelėsinio sūrio.

Paruošimo būdas: Virti
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai