Moliūgų sriuba
© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per: 30min
Įvertinimas:
3.8276 29
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Moliugas supjaustomas kubeliais, apkepamas keptuvėje. Galima įdėti dar nedaug morkų. Atskirai apkepame svogūną iki auksinės spalvos, česnakus, imbierą (nedaug, geriau šviežiai sutarkuotą) ir kario prieskonius.

Į išvirtą sultinį (galima vištienos ar kalakutienos, vegetarams galima naudoti grybų) sudėti apkeptą moliūgą. Neilgai pavirti, paskui sudėti keptus svogūnus su prieskoniais. Keletą minučių pavirint. Viską sutrinti su plaktuvu. Ir dar 3-5 min. pavirti. Patiekti su grietinėle ir skrudinta balta duona.

Paruošimo būdas: Virti
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
|Populiariausi straipsniai ir video

Naujausi recepetai