© Shutterstock nuotr.
Įvertinimas:
3.6667 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Džiovintus baravykus užplikykite verdančiu vandeniu ir pavirkite 15 minučių.

Svogūną smulkiai supjaustykite ir pakepinkite aliejuje, kol įgaus aukso spalvą.

Pievagrybius nuvalykite ir supjaustykite riekelėmis, sudėkite į svogūnus ir pakepkite dar kelias minutes.

Į puodą supilkite daržovių sultinį, baravykus su nuoviru ir svogūnus su pievagrybiais. Pavirkite 20 minučių, paskui sutrinkite plaktuvu iki vienalytės masės.

Supilkite atgal į puodą. Pagardinkite druska, pipirais bei grietinėle ir patiekite.

Paruošimo būdas: Kepti keptuvėje Virti
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai