Trinta grybų sriuba

© Shutterstock nuotr.
Įvertinimas:
3.6667 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Džiovintus baravykus užplikykite verdančiu vandeniu ir pavirkite 15 minučių.

Svogūną smulkiai supjaustykite ir pakepinkite aliejuje, kol įgaus aukso spalvą.

Pievagrybius nuvalykite ir supjaustykite riekelėmis, sudėkite į svogūnus ir pakepkite dar kelias minutes.

Į puodą supilkite daržovių sultinį, baravykus su nuoviru ir svogūnus su pievagrybiais. Pavirkite 20 minučių, paskui sutrinkite plaktuvu iki vienalytės masės.

Supilkite atgal į puodą. Pagardinkite druska, pipirais bei grietinėle ir patiekite.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

25 g Džiovinti baravykai
500 ml Vanduo
1 vnt. Svogūnai
4 šaukštas Alyvuogių aliejus
500 g Pievagrybiai
1 l Daržovių sultinys
4 šaukštas Grietinėlė
pagal skonį Druska
pagal skonį Juodieji malti pipirai
Porcijos: 4
Sudėtingumas :