Česnakinė trinta sriuba
© Vida Press
Pagaminamas per: 60min
Įvertinimas:
2.8000 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Svogūnus smulkiai supjaustykite, česnakų skilteles perpjaukite į kelias dalis. Kepkite svieste ant mažos ugnies kol gražiai pagels.

Bulvę smulkiai supjaustykite, dėkite į sultinį ir virkite.

Iškepus svogūnams su česnakais, supilkite juos į sultinį.

Pagadinkite druska, pipirais ir čiobreliais.

Virkite dar 20-25 minutes.

Sutrinkite maisto smulkintuvu ir įmaišykite grietinę.

Virkite dar porą minučių.

Patiekite su duonos skrebučiais, keptomis daržovėmis ar sūriu su mėlynuoju pelėsiu.

Tinka: Gurmanams
Šventiniam stalui: Šventiniai pietūs
Paruošimo būdas: Kepti keptuvėje Virti
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai