Trešnių uogienė
© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per: 55min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:

Gaminimas

Trešnėms išimkite kauliukus, rabarbarus nulupkite ir susmulkinkite.

Sudėkite į puodą, užpilkite vandens.

Užvirus suberkite cukrų, įdėkite anyžių.

Virkite ant vidurinės ugnies apie 15-20 minučių, palikite uogienę atvėsti pusvalandžiui.

Išgriebkite anyžių.

Stiklainius iškaitinkite, supilstykite karštą uogienę, gerai užsukite, palikite, kad atvėstų ir laikykite vėsioje vietoje.

Šventiniam stalui: Užgavėnės
Paruošimo būdas: Konservuoti Virti
Geriausia valgyti: Šaltą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai