Traškūs žuvies gabalėliai
© Žurnalas "Mano namai"
Pagaminamas per: 40min
Įvertinimas:
4.7500 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Paruoškite tešlą: kiaušinį, aliejų ir druską sumaišykite su mineraliniu vandeniu.

Kepimo miltelius sumaišykite su miltais ir tada su skysčiu.

Palikite tešlą pusvalandį iškilti kambario temperatūroje.

Jei reikia išimkite žuvų kaulus ir supjaustykite 2 cm pločio griežinėliais.

Pagardinkite druska, pavoliokite miltuose ir tešloje.

Žuvų gabaliukus gruzdinkite karštame (175–180 °C) aliejuje, kol įgaus auksinį atspalvį.

Nusausinkite virtuviniu popieriumi.

Patiekite su majonezu, česnakiniu (lygiomis dalimis sumaišykite majonezą ir grietinę ir įspauskite česnako) ar tailandietišku saldžiarūgščiu padažu.

Šventiniam stalui: Kūčių stalas , Vakarėlis
Paruošimo būdas: Virti
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai