Traškūs žiediniai kopūstai
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 30min
Įvertinimas:
2.5000 6
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Nuplaukite žiedinį kopūstą ir supjaustykite į smulkesnius gabaliukus.

Juos sudėkite į verdantį pasūdytą vandenį ir apvirkite kol kopūstai suminkštės.

Apvirtus kopūstų gabaliukus pamirkykite plaktame kiaušinyje, apvoliokite džiūvėsėliuose ir dėkite apskrusti į įkaitintą aliejų keptuvėje.

Apskrudusius kopūstėlius išimkite iš keptuvės ir leiskite jiems atvėsti. Skanaus!

Šventiniam stalui: Vakarėlis
Paruošimo būdas: Kepti keptuvėje Virti
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Šaltą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai