Traškūs vištų sparneliai
© Santa Maria nuotr.
Pagaminamas per: 45min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Sparnelius patepkite aliejumi ir įtrinkite vištienos prieskonių mišiniu, aitriosiomis paprikomis ir palaikykite 30 min.

Atskirai sumaišykite jogurtą su mėtomis ir persiladu.

Nuplaukite salierus ir supjaustykite 5–6 cm ilgio lazdelėmis.

Tada kepkite kepsninėje sparnelius, kol jų oda taps traški ir paruduos. Svarbu neperkepti.

Patiekite su graikišku padažu ir salierų stiebais ar kitomis mėgstamomis daržovėmis.

Šventiniam stalui: Vakarėlis
Paruošimo būdas: Grilis/laužas
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai