Traškūs vištienos kąsneliai su česnakiniu padažu
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 30min
Įvertinimas:
3.7500 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Vištieną supjaustykite vieno kąsnio gabaliukais, pabarstykite druska, pipirais, tarkuotais muskato riešutais ir rūkytos paprikos milteliais.

Kiaušinius lengvai išplakite.

Vištienos gabaliukus apvoliokite miltų ir krakmolo mišinyje, kiaušinyje, vėl miltų mišinyje ir kiaušinyje.

Dėkite virti į įkaitintą aliejų. Virkite, kol vištienos gabaliukai gražiai paskrus.

Į puodą su aliejumi dėkite po kelis gabaliukus, kad gerai iškeptų ir nesukibtų.

Padažui sumaišykite grietinę su majonezu ir išspaustu česnaku. Galite įmaišyti smulkiai pjaustytų laiškinių česnakų.

Šventiniam stalui: Vakarėlis
Paruošimo būdas: Virti
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą

Naujausi recepetai