Traškūs TACO su žuvies įdaru ir gvakamole
© Santa Maria nuotr.
Pagaminamas per: 30min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Supjaustykite žuvį 3 cm kubeliais ir sudėkite į dubenį.

Įpilkite aliejaus ir įberkite prieskonių mišinio, atsargiai, bet gerai išmaišykite.

Sudėkite žuvies kubelius į kepimo popieriumi išklotą kepimo skardą ir kepkite orkaitėje 225 C temperatūroje apie 7 minutes, kol žuvis gražiai paruduos ir pasidengs traškia plutele.

Sudėkite žuvies gabaliukus ant pašildytų tortilijų, sulankstykite kaip taco ir patiekite su mangų gvakamole bei žaliosiomis salotomis.

Šventiniam stalui: Šv. Valentino siurprizas , Vakarėlis
Paruošimo būdas: Kepti orkaitėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai