Traškūs svogūnų žiedai su aštriu padažu
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 35min
Įvertinimas:
5.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Svogūną nulupkite, nuplaukite ir supjaustykite iki 1 cm storio griežinėliais. Griežinėlius išskirstykite į žiedelius.

Dubenyje išpalkite pieną su actu ir grietine.

Kitame dubenyje gerai išmaišykite miltus, druską, pipirus ir česnako miltelius.

Svogūno žiedus apvoliokite pieno ir grietinės padaže (ištraukti naudokite šakutę), miltų mišinyje vėl grietinės ir vėl miltų.

Virkite po kelis žiedus įkaitintame aliejuje, kol gražiai apskrus.

Iškeptus žiedus padėkite ant popierinio rankšluosčio, kad sugertų nereikalingus riebalus.

Padažą paruoškite sumaišius visus padažo ingredientus.

Šventiniam stalui: Vakarėlis
Paruošimo būdas: Virti
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Šaltą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai