Traškūs svogūnų blyneliai
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 30min
Įvertinimas:
5.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Supjaustykite svogūnus storesniais griežinėliais.

Į pasukas įberkite druskos, čiobrelių, raudonėlių, daržovių sultinio ir gerai išplakite.

Į pasukas merkite griežinėlius, apvoliokite miltuose ir plaktame kiaušinyje.

Kepkite keptuvėje įkaitintame aliejuje, kol gražiai apskrus iš abiejų pusių.

Šventiniam stalui: Vakarėlis
Paruošimo būdas: Kepti keptuvėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai