Traškūs sūrio rutuliukai, pagal prancūzišką receptą

Traškūs sūrio rutuliukai, pagal prancūzišką receptą
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
40min
Įvertinimas:
3.7500 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Kiaušinio baltymus su žiupsneliu druskos išplakite iki standžių putų.

Sūrį smulkiai sutarkuokite ir atsargiai įmaišykite į baltymus.

Pagardinkite tarkuotu muskato riešutu.

Formuokite nedidelius rutuliukus ir apvoliokite juos miltuose.

Virkite įkaitintame aliejuje kol padidės ir gražiai apskrus.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

4 vnt. Kiaušinių baltymai
100 g Kietasis sūris
120 g Fermentinis sūris
4 šaukštas Miltai
0,5 šaukštelis Muskato riešutai
Porcijos: 6
Sudėtingumas :