Traškūs ryžių kamuoliukai su kepurėle
© Žurnalas "Mano namai"
Pagaminamas per: 50min
Įvertinimas:
3.0000 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Smulkiai supjaustykite kumpį, svogūną, česnaką, į puodą įdėkite sviesto ir troškinkite 3–4 minutes.

Pridėkite ryžių ir kaitinkite dar 5 minutes.

Įpilkite baltojo vyno ir 15–20 minučių troškinkite ant mažos ugnies. Atvėsinkite.

Įmuškite kiaušinius, sudėkite tarkuotą sūrį ir smulkiai kapotas petražoles, pagardinkite druska ir juodaisiais pipirais.

Gerai išmaišykite (masė turi būti vientisa). Iš jos suformuokite rutuliukus, pavoliokite džiūvėsėliuose.

Apkepkite 5–10 minučių.

Palaukite, kol šiek tiek pravės, tada ant jų uždėkite truputį majonezo, papuoškite alyvuogėmis ir patiekite kaip užkandį.

Jei ruošite prie kepsnio, patiekite iškart, kai apkepsite.

Šventiniam stalui: Šv. Valentino siurprizas , Vakarėlis
Paruošimo būdas: Kepti keptuvėje Virti
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai