Traškūs ryžių ir sūrio kukuliai
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 60min
Įvertinimas:
2.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Į sultinį įberkite druskos, užvirkite ir suberkite ryžius. Ryžius išvirkite, nukoškite ir sukrėskite į dubenį atvėsti.

Petražoles smulkiai sukapokite ir sumaišykite su tarkuotais mocarelos ir parmezano sūriais, pinijų sėklomis.

Didesniame dubenyje sumaišykite smulkiai tarkuotą parmezaną, maltus džiūvėsius (tik 1 stiklinę), kiaušinius ir atvėsusius ryžius. Gerai išmaišykite.

Iš ryžių masės nulipdykite delno dydžio paplotėlį, į vidurį dėkite mocarelos įdaro, apgaubkite ryžių paplotėlio kraštais ir pavoliokite tarp delnų, kad gautųsi rutuliukai.

Rutuliukus apvoliokite likusiuose maltuose džiūvėsiuose.

Sudėkite ant lėkštės, apdenkite ir dėkite į šaldytuvą mažiausiai porai valandų.

Virkite įkaitintame aliejuje, kol gražiai apskrus.

Tinka: Vegetarams
Šventiniam stalui: Vakarėlis
Paruošimo būdas: Virti
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai