© Shutterstock nuotr.
Įvertinimas:
1.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Kopūstus sutarkuokite specialia trintuve. Morkas ir burokėlius sutarkuokite burokine trintuve.

3 litrų stiklainius švariai išplaukite ir sterilizuokite. Dėkite sluoksniais daržoves: kopūstus, burokėlius, morkas, į kiekvieną stiklainį dėkite po česnako skiltelę.

Išvirkite marinatą. Į vandenį primiausiai dėkite prieskonius, o kai vanduo užkais, suberkite cukrų ir druską, supilkite aliejų. Kai vanduo užvirs, pakaitinkite dar 5 minutes ir supilkite actą. Nuimkite nuo ugnies ir leiskite šiek tiek pravėsti. Kai marinatas atauš iki maždaug 80 laipsnių, užpilkite ant paruoštų kopūstų. Marinato turi būti bent 5 cm virš kopūtų.

Kamabario temperatūroje kopūstus palikite porai dienų, kad įrūgtų, paskui laikykite rūsyje arba šaldytuve.

Paruošimo būdas: Rauginti
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai