Traškūs pyragėliai su bulvėmis
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 45min
Įvertinimas:
5.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Sluoksniuotą tešlą iškočiokite gana plonai.

Stikline ar puodeliu išspauskite skritulius.

Virtas bulves sutrinkite su pipirais, druska, sviestu ir grietinėle. Įmaišykite smulkiai tarkuoto sūrio.

Įdarą dėkite ant tešlos skritulių, perlenkite per pusę ir užlenkite kraštelius.

Paruoštus pyragėlius dėkite virti į įkaitintą aliejų, kol gražiai apskrus.

Patiekite su česnakiniu jogurto ir majonezo padažu (tris šaukštus jogurto sumaišykite su šaukštu majonezo ir trimis išspaustomis česnako skiltelėmis).

Šventiniam stalui: Vakarėlis
Paruošimo būdas: Virti
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai