Traškus obuolių ir avižų desertas

Skaniausias su ledais ar plakta grietinėle.
© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per:
45min
Įvertinimas:
3.7500 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Įkaitinkite orkaitę iki 190 laipsnių. Dubenyje sumaišykite obuolius, citrinos sultis bei vanilę ir sudėkite į kepimo formą.

Sumaišykite rudąjį cukrų, cinamoną ir avižas. Įpjaustykite sviestą. Šiuo mišiniu apibarstykite obuolius ir kepkite orkaitėje 45 min, kol obuoliai suminkštės, o paviršius bus traškus.

Patiekite su ledais arba plakta grietinėle.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

7 vnt. Obuoliai
4 šaukštelis Citrinų sultys
0,5 šaukštelis Vanilės ekstraktas
1 stiklinė Rudasis cukrus
0,5 šaukštelis Cinamonas
1 stiklinė Avižos
0,5 stiklinė Sviestas
Porcijos: 2
Sudėtingumas :