Moliūgų blynai
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 50min
Įvertinimas:
2.0000 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Moliūgą sutarkuokite burokine tarka.

Kietąjį sūrį smulkiai sutarkuokite.

Moliūgą sumaišykite su kiaušiniu, miltais, krakmolu, druska ir išspaustu česnaku.

Suberkite sūrį, išlukštentas ir paskrudintas moliūgų sėklas ir gerai išmaišykite.

Kepkite ant vidutinės ugnies įkaitintame aliejuje, kol iš abiejų pusių gražiai apskrus (apverskite tik vieną kartą, jei daug vartysite, blynai prisigers aliejaus).

Šventiniam stalui: Užgavėnės
Paruošimo būdas: Kepti keptuvėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai