Traškūs mėsos kukuliai su garstyčių padažu
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 30min
Įvertinimas:
5.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Ištirpinkite sviestą ir po truputį įmaišykite 150 g. miltų, kol verdama masė taps panaši į pastą. Atsargiai supilkite sultinį ir gerai išmaišykite. Sudėkite petražoles, svogūnus, pjaustitą virtą mėsą ir prieskonius. Gerai viską išmaišykite ir pavirkite kelias minutes ant mažos ugnies.

Viską supilkite į indą, uždenkite ir dėkite kelioms valandoms į šaldytuvą. Masė turi sustingti.

Sustingusią masę išimkite, kabinkite šaukštu ir darykite nedidelius rutuliukus. Apvoliokite juos viltuose, kiaušinyje ir juodos duonos trupiniuose.

Įkaitinkite aliejų iki 190 laipsnių Celsijaus ir virkite kukulius, kol apskrus.

Patiekti šiltus, bet galima valgyti ir šaltus.

Tinka: Iškylai, Vaikams
Šventiniam stalui: Helovynas , Vakarėlis
Paruošimo būdas: Virti
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Recepto kilmė: Olandijos virtuvė

Naujausi recepetai