Traškūs marinuoti kopūstai

Originalus marinuotų kopūstų receptas.
Kopūstai
© Shutterstock nuotr.
Įvertinimas:
2.0000 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Kopūstą supjaustykite šiaudeliais. Morkas nuskuskite, nuplaukite ir sutarkuokite stambia trintuve. Saldžiąją papriką nuplaukite, pašalinkite sėklas ir supjaustykite juostelėmis. Česnakus nulupkite ir susmulkinkite. Visas daržoves sumaišykite, pridėkite lauro lapų.

Pasiruoškite marinatą. Suberkite į vandenį cukrų, druską ir prieskonius. Virkite, kol druska ir cukrus visiškai ištirps. Tuomet supilkite actą.

Užpilkite marinatu kopūstus ir 2 val. palaikykite paslėgtus. Tuomet sudėkite juos į stiklainius. Laikykite šaldytuve. Kopūstai paruošti!

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

1 kg Baltagūžiai kopūstai
1 vnt. Saldžiosios raudonosios paprikos
3 vnt. Morkos
6 skiltelė Česnakai
4 vnt. Lauro lapai
Marinatui:
0,5 stiklinė Cukrus
0,5 stiklinė Vanduo
1,25 šaukštas Druska (rupi)
10 vnt. Juodieji pipirai
10 šaukštas Actas
0,5 stiklinė Aliejus
Sudėtingumas :