© Shutterstock nuotr.
Įvertinimas:
2.3333 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Kopūstą supjaustykite, morkas sutarkuokite. Užberkite norimų prieskonių, geria išmaišykite ir visą masę užpilkite verdančiu vandeniu. Uždenkite dangčiu ir palaikykite apie 30 min.

Iš vandens ir nurodytų prieskonių išvirkite marinatą ir užpilkite ant nusunktų kopūstų-morkų masės. Ant viršaus užpjaustykite obuolio. Uždenkite dangteliais ir pakaitinkite stiklainius 15 min.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai

Ingredientai

1 vnt. Kopūstai
4 vnt. Morkos
1/4 vnt. Obuoliai
pagal skonį Prieskoniai daržovėms
pagal skonį Kmynai
Marinatui:
Vanduo
pagal skonį Actas
pagal skonį Druska
pagal skonį Pipirai
1 vnt. Lauro lapai