Traškūs kiaulienos šonkauliai
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 50min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Kiaulienos šonkaulius supjaustykite, nuplaukite ir nusausinkite.

Panardinkite į iš alyvuogių aliejaus, citrinų sulčių, medaus, tarkuotų citrinų žievelių, rozmarinų, druskos ir pipirų paruoštą marinatą.

Šonkaulius palikite marinuotis šaldytuve bent porą valandų.

Iš marinato išgriepkite šonkaulius, nusausinkite ir apkepkite įkaitintame aliejuje kelias minutes.

Šonkaulius išimkite ir nusausinkite.

Dubenuje sumaišykite išlydytą sviestą, bazilikus, garstyčias ir maltus džiūvėsėlius. Mišinyje apvoliokite šonkaulius ir sudėkite ant kepimo popieriumi padengtos kepimo skardos.

Kepkite iki 220 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 20-25 minutes.

Tinka: Gurmanams
Šventiniam stalui: Šventiniai pietūs , Vakarėlis
Paruošimo būdas: Kepti keptuvėje Kepti orkaitėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai